Inbjudan till
Nyedsmästerskapen i golf 2019

Nyedsmästerskapen i golf är Karlstad GK:s äldsta tävling. 
Tävlingen är öppen för alla golfare som är bosatta inom Nyeds kommun. Alla gamla mästare blir automatiskt hedersmedlemmar och deltar oavsett var de är bosatta idag.
Känner Du någon som uppfyller något av kraven och inte fått inbjudan – hjälp till att bjuda in! Inbjudningar skickas per mail samt anslås på Mossbergs, Konsum i Molkom och Karlstad GK. Inbjudan finns också på hemsidan www.nyedsgolfen.se
Tävlingen spelas i två klasser A- och B-klass. Varje boll bildar dessutom ett lag i en lagtävling. 

Tävlingen äger rum lördagen den 3 augusti på Karlstad GK.

Program

Från 8.30 Registrering
9.30-11.30 Start Tävling Klass A och B
18.30 Buss avgår från Molkom
19.30- Middag Karlstad GK
21.00 Prisutdelning
ca 23.00 Buss avgår till Molkom via  Vallargärdet


Spelform
Slaggolf (2 klasser):
Klass A hcp      0 - 18,0
Klass B hcp    18,1 - 36,0
Lagtävling två bästa poängen per hål räknas.

För vandringspriset gäller att Nyedsmästaren får ha högst hcp 28 för att delta oavsett klass.
Medaljer till båda klasserna samt Openpris för herrar och damer delas också ut. 

Förra årets segrare Karin Forsberg svarar för att namn och årtal graveras in i det av Zetterströms Invest instiftade vandringspriset. Överlämning av den gröna segerkavajen sker på sedvanligt sätt. 
Vi fortsätter med Nyedsmästerskapens Championship mellan gamla mästare. Alla som har vunnit medalj i någon valör uppmanas bära dessa vid middagen.

Kostnaden för startavgift, fika efter nio hål (korv eller bulle och kaffe eller festis) och priser är 150 kr. För greenfeegäster är priset 200 kr (juniorer 150 kr). Avgift för middag är 250 kr (välkomstdrink, varmrätt, dessert och  kaffe . Startavgift inklusive eventuell greenfee och middagsavgift betalas på tävlingsexpeditionen före start. Endast kontant betalning.


Du som vill får skänka ett pris till prisbordet. De skänkta priserna, och av startavgiften inköpta priser, delas ut till de bäst placerade golfarna. Några priser lottas ut bland övriga vid prisutdelningen närvarande spelare. 
Startlista anslås på Karlstad GK 1 augusti  (054-86 64 05) samt via golf.se/mina tävlingar. 
Svarstalongen som du finner på nästa rad i menyn är anmälan till både tävling och middag. Notera om du tar med någon extra till middagen. Lämna svar direkt där eller via mail, post eller telefon senast 29 juli. Ange alla uppgifter som efterfrågas i rutan i svarstalongen. 

Tävlingskommittén för Nyedsmästerskapen